Trufle z miodem

Trufle z miodem w owocowym pudrze

trufleTe wyjątkowe trufle wyrabiane są ręcznie, z najlepszej belgijskiej czekolady z dodatkiem naturalnych składników: różnorodnych miodów z podkarpackich pasiek oraz owoców rosnących i dojrzewających w polskich sadach. Niepowtarzalną równowagę smaku nasze trufle zawdzięczają eleganckiemu połączeniu słodyczy tychże miodów z wytrawnością gorzkiej czekolady, w której zostały zamknięte. A w finiszu oba te elementy dodatkowo zbalansowane zostają dyskretną kwasowością owocowych pudrów, którymi trufle są otulone.

Miód akacjowo-malinowy i puder ze śliwki

Trufla z belgijskiej gorzkiej czekolady z miodem akacjowo-malinowym, posypana pudrem ze śliwki.
Zawartość kakao 80%, waga 17g.

Miód gryczany i puder z maliny

Trufla z belgijskiej gorzkiej czekolady z miodem gryczanym, posypana pudrem z malin.
Zawartość kakao 80%, waga 17g

Miód spadziowo iglasty i puder z jeżyny

Trufla z belgijskiej gorzkiej czekolady z miodem spadziowo iglastym, posypana pudrem z jeżyn.
Zawartość kakao 80%, waga 17g.

Miód spadziowy z lipy i puder z wiśni

Trufla z belgijskiej gorzkiej czekolady z miodem spadziowo z lipy, posypana pudrem z wiśni.
Zawartość kakao 80%, waga 17g.